Geslaagde Paasbroden actie

Deel dit bericht

Geslaagde Paasbroden actie

10-05-2021

Onze Paasbroden actie waar men een Paasbrood kon kopen via onze teamleden heeft maar liefst een bedrag opgeleverd van €1000,- Dit gaat geheel naar het goede doel. Iedereen bedankt voor het kopen van een Paasbrood. Uiteraard bedanken we Bakker Ten Veen uit Eerbeek voor deze vorm van sponsoring.Uitslag loterij 2022 is bekend!

De uitslag van de Roparun loterij 2022 van de Stichting Roparun is bekend. Via onderstaande link is de uitslag te vinden. https://roparun.nl/app/uploads/2022/06/Uitslag-loterij-2022.pdf We danken iedereen

Lees verder »

De finish gehaald!!

 Met het hele team de finish op de Coolsingel gehaald!   Moe, nat, gebroken, slaap, koud, rust, pijntjes VS Genieten, gezelligheid, vrienden, één familie, feestje,

Lees verder »

Laatste Teambijeenkomst

Teambijeenkomst Ik Loop Hard Roparun 129   Afgelopen week onze laatste teambijeenkomst gehad met het team. De laatste puntjes zijn doorgenomen. Voor sommigen toch spannend

Lees verder »