Uitslag Roparun loterij 2021.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Uitslag Roparun loterij 2021.

05-06-2021

De uitslag van de Roparun loterij is bekend! De Roparun is verplaatst naar oktober terwijl de vergunning voor de loterij al liep, deze heeft dus gewoon volgens oorspronkelijke planning plaatsgevonden. Deelnemende teams hebben volop loten verkocht, waarvan de volledige opbrengst ten goede aan de doelen van stichting Roparun.

Iedereen die een lot koopt steunt niet alleen het goede doel, maar maakt ook kans op fantastische prijzen. Vandaag zijn een aantal hoofdprijswinnaars persoonlijk verrast met een nieuwe Volkswagen T-Roc of een reischeque ter waarde van 4.500 euro!

Checken of jij ook een prijs hebt gewonnen? De volledige uitslag download je hier.

Alle prijzen zijn, in ruil voor het originele lot, af te halen op het kantoor van Roparun in Schiedam tot 5 juni 2022.

We danken iedereen hartelijk voor het meedoen aan de loterij en wensen alle prijswinnaars veel plezier met hun prijs!