Nachttraining – Geleen

Deel dit bericht

Nachttraining – Geleen

3/4 juli 

Het was een geslaagde nachttraining met de start en finish in het Limburgse Geleen. Rond 20:45 zijn we gestart voor een estafetteloop van zo’n 95 kilometer. 

Het huis van teamgenootje Nicole was onze uitvalsbasis., hier kreeg het hele team een heerlijk diner van onze kok Bas. Om 20:00u, vlag voor ons vertrek (we stonden al buiten) kwam er nog een flinke bui die we maar even hebben afgewacht. 

Alle 4 de fietsers zijn gestart en er werd steeds met twee lopers tegelijk gelopen. De fietsers konden mooi oefenen met navigeren en het rijden van een tempo rond de 11 km/u. 
Het was een pittige route waar de lopers en fietsers zich goed doorheen sloegen. Het is de hele avond/nacht verder droog gebleven (yes!).

Een mooie training en tegelijk een goede teambuilding.

Sponsorvlag

Sponsoren en donateurs, mensen die loten hebben gekocht of ons op wat voor manier dan ook steunen met een financiële bijdrage of goederen, BEDANKT!

Lees verder »

De finish gehaald!!

 Met het hele team de finish op de Coolsingel gehaald!   Moe, nat, gebroken, slaap, koud, rust, pijntjes VS Genieten, gezelligheid, vrienden, één familie, feestje,

Lees verder »

Laatste Teambijeenkomst

Teambijeenkomst Ik Loop Hard Roparun 129   Afgelopen week onze laatste teambijeenkomst gehad met het team. De laatste puntjes zijn doorgenomen. Voor sommigen toch spannend

Lees verder »