Roparun 2021.

Deel dit bericht

Roparun 2021.

Afgelopen weekend was het zover. Na een uitstel van 1,5 jaar wegens Conona was het moment daar. De Roparun 2021, 30ste editie. Zaterdagochtend 02 oktober om 10.00 uur startte we #ikloophardroparun met ons team in Landgraaf voor een route van ruim 300km door Limburg en Brabant en weer terug over 4 etappes. Zondagmiddag 03 oktober om 13.45uur kwamen we over de finish in Landgraaf. Moe, nat, met veel tegenwind, de nodige heuvels en minimale slaap hebben we deze mooie editie weer volbracht. Ondanks alles is het zo mooi en geeft het heel veel voldoening om dit te kunnen doen voor de Stichting #Roparun. Wat hadden we dit jaar wederom een geweldig mooi team met Ik Loop Hard Roparun Deze missie hebben we gezamelijk als team perfect volbracht!

Sponsorvlag

Sponsoren en donateurs, mensen die loten hebben gekocht of ons op wat voor manier dan ook steunen met een financiële bijdrage of goederen, BEDANKT!

Lees verder »

De finish gehaald!!

 Met het hele team de finish op de Coolsingel gehaald!   Moe, nat, gebroken, slaap, koud, rust, pijntjes VS Genieten, gezelligheid, vrienden, één familie, feestje,

Lees verder »

Laatste Teambijeenkomst

Teambijeenkomst Ik Loop Hard Roparun 129   Afgelopen week onze laatste teambijeenkomst gehad met het team. De laatste puntjes zijn doorgenomen. Voor sommigen toch spannend

Lees verder »