Opbrengst Roparun 2021

Deel dit bericht

Opbrengst Roparun 2021

Dankzij alle donaties van de ruim 175 teams heeft de Roparun 2021 een bedrag opgebracht van 2.030.030 euro. Het geld is bestemd voor organisaties en projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen.

De Stichting Roparun is blij verrast met deze opbrengst. Dit bedrag biedt ons de kans om weer veel projecten te ondersteunen in de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

•    De totaalopbrengst van ons Team Ik Loop Hard is 14.172,46 euro.

Trots zijn wij als team dat we ondanks corona waarin weinig acties en evenementen door mochten gaan wij toch een heel mooi bedrag kunnen overmaken naar de Stichting Roparun.

 

 

Sponsorvlag

Sponsoren en donateurs, mensen die loten hebben gekocht of ons op wat voor manier dan ook steunen met een financiële bijdrage of goederen, BEDANKT!

Lees verder »

De finish gehaald!!

 Met het hele team de finish op de Coolsingel gehaald!   Moe, nat, gebroken, slaap, koud, rust, pijntjes VS Genieten, gezelligheid, vrienden, één familie, feestje,

Lees verder »

Laatste Teambijeenkomst

Teambijeenkomst Ik Loop Hard Roparun 129   Afgelopen week onze laatste teambijeenkomst gehad met het team. De laatste puntjes zijn doorgenomen. Voor sommigen toch spannend

Lees verder »