Route Noord Roparun 2022

Deel dit bericht

Route Noord Roparun 2022

Route en starttijd Roparun 2022.

 

Nog een kleine 2 weken tot de start van de Roparun 2022. Samen met nog 4 teams zullen wij als eersten aan de start staan om te vertrekken aan de estafetteloop van ruim 550km. Wij zullen de noord route lopen. Onze start zal zijn op zaterdag 4 juni om 11.00 uur op het Vliegveld Twenthe. Op maandag rond 14.00 uur zullen wij finishen op de Erasmusbrug in Rotterdam als alles voorspoedig zal verlopen.

Onze lopers zijn topfit, de fietsers staan te popelen om kilometers te maken. De masseurs kunnen niet wachten om de olie te laten vloeien op de benen van onze sporters. De kok heeft weer culinaire menu’s samen gesteld voor ons team.

Kortom we zijn er klaar voor.

Sponsorvlag

Sponsoren en donateurs, mensen die loten hebben gekocht of ons op wat voor manier dan ook steunen met een financiële bijdrage of goederen, BEDANKT!

Lees verder »

De finish gehaald!!

 Met het hele team de finish op de Coolsingel gehaald!   Moe, nat, gebroken, slaap, koud, rust, pijntjes VS Genieten, gezelligheid, vrienden, één familie, feestje,

Lees verder »

Laatste Teambijeenkomst

Teambijeenkomst Ik Loop Hard Roparun 129   Afgelopen week onze laatste teambijeenkomst gehad met het team. De laatste puntjes zijn doorgenomen. Voor sommigen toch spannend

Lees verder »