ACTIES

Om geld in te zamelen voor ons team organiseren wij verschillende acties. 


  • Trailclinics: Onder leiding van trailrunner Teamcaptain Steef van Leeuwen trailvaardigheden op doen tijdens een clinic van +/- 10-15 km (uiteraard coronaproof). De kosten bedragen €15 per deelnemer. Interesse om met een groepje een clinic te volgen? neem dan contact met ons op.
  • Fotoshoot Wil je ons prachtige doel steunen en daar een dierbare herinnering aan over houden? Laat je dan door onze TeamCaptain Steef van Leeuwen (ook fotograaf) vereeuwigen. Voor een bedrag van € 25 legt hij jou in ongeveer 30 minuten vast op een manier waar jij en dus de Roparun blij van worden. Als extra actie krijgen de eerste 10 mensen deze actie voor € 20, dus weer er snel bij?? De sessie kan ook bij jou in de buurt maar dan komen de benzinekosten er bij, omdat Steef niet overal hardlopend kan komen met zijn apparatuur. Interesse? Bel met 06-11328151 of stuur een email naar info@ikloophardroparun.nl  
 
  • Happen en Stappen: Een leuk concept tussen wandelen (lopen op eigen tempo) en eten. Hoe gaat het in z’n werk: Na het voorgerecht wordt er een korte wandeltocht door het bos gemaakt van ongeveer 30 minuten. Bij terugkomst wordt het hoofdgerecht gereserveerd en daarna wederom weer lekker stappen. Vervolgens wordt dit etentje afgesloten met een “grand dessert” en voor de liefhebber een kopje koffie of thee. Kortom een super leuke avond voor een zeer nobel doel! Interesse? neem dan contact met ons op.

  • Emballagebon acties:  Bij de volgende supermarkt kunt u uw statiegeldbonnen doneren –Plus te Eerbeek

Virtuele Run

Vanaf december is het weer mogelijk deel te nemen aan onze virtuele run. Wij hebben  een mooie custom made medaille laten maken. Loop wanneer en welke afstand jij wilt en upload de gegevens van de loop en wij zorgen dat je binnen enkele weken de mooie medaille in de brievenbus vindt.

Donatie platform

Uiteraard kunt u ook gewoon doneren aan dit goede doel en ter ondersteuning van de activiteiten van Team 129.

Ga hiervoor naar de doneerpagina

-