Het verhaal van:

Stichting Ik Loop Hard Roparun

We tellen af naar de start van de Roparun 2020

Het verhaal van Edwin de Jonge

Ik wil met dit berichtje de ROPARUN lopers & stichting bedanken!!
Ik plaats dit berichtje omdat ik onlangs, na een kort en heftig ziekbed mijn lieve vrouw (geen ilh) ben verloren! Op de foto was ik bezig met mijn eerste bruggenloop in Rotterdam, dromen over een nog iets langer loopje in April in zelfde stad! Alleen soms is hardlopen opeens niet meer belangrijk… vlak daarna is bij mijn vrouw die vreselijke K. ziekte vastgesteld… tussen 1e klachten en overlijden zat slechts 7 weken!

Wij kregen vanuit het ziekenhuis nog een korte vakantie aangeboden in ROPARUN vakantiehuis. Helaas ging het zo snel achteruit dat dat al geen optie meer was…. maar de gedachte alleen al gaf een fijn en warm gevoel voor het hele gezin!

Dus lieve ROPARUNNERS dankjewel dat je mensen die leven met angst, pijn en verdriet nog een xtra kans geven om als gezin nog wat mooie herinneringen op te doen!! Weet waar je het voor doet ♥️

p.s probeer nog af en toe wat te lopen…. maar ben momenteel geestelijk en lichamelijk helemaal op; maar die marathon ga ik ooit nog lopen voor mijn meisje 😘
 
 
 

VISIE/MISSIE

Team Ik Loop Hard is een stichting, bestaande uit vrijwilligers, die gelden verwerft ten behoeve van de ‘Stichting Roparun’, om zo een financiële bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

DOELSTELLING

De Stichting Ik Loop Hard Roparun stelt zich ten doel door middel van het organiseren van diverse (hardloop-) activiteiten geld in te zamelen voor mensen met kanker. Deelname aan de Roparun, route Bremen-Rotterdam, is hiervoor als uitgangspunt gekozen.