Koptekst

Koptekst

Subkop

Body tekst

Vul deze kop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetr adipiscing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultricies aliquam nulla off  maxim accumsan.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetr adipiscing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultricies aliquam nulla off  maxim accumsan. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetr adipiscing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultricies aliquam nulla off  maxim accumsan. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetr adipiscing elit. Proin rutrum euismod dolor, ultricies 

Andre
Dreese

Loper
Alblasserdam

Andre
Dreese

Loper
Alblasserdam

Marco

Marco
van Zeijst

Loper
Eerbeek

Steef

Steef
van Leeuwen

Teamcaptain
Nijverdal

Laska
Hurenkamp

Ondersteuner
Eerbeek

Laska
Hurenkamp

Ondersteuner
Eerbeek

Laska
Hurenkamp

Ondersteuner
Eerbeek

Leo
Meelenhorst

loper
HAttem

Laska
Hurenkamp

Ondersteuner
Eerbeek

Leo
Meelenhorst

loper
HAttem

Leo
Meelenhorst

loper
HAttem

Leo
Meelenhorst

loper
HAttem

Andre Dreese

Fietsbegeleiding/chauffeur
Alblasserdam

Mijn naam is André Dreese, 48 jaar en vader van 2 dochters.

Al sinds 2008 heb ik al via verschillende teams als loper meegedaan aan de Roparun.

In 2019 heb ik besloten om mijn Roparun-ervaring te gebruiken voor het ILH-Roparun team, dat voor het eerst mee wilde doen aan de Roparun. Als kernteam-lid en chauffeur van het wisselbusje heb ik dan ook dat jaar de Roparun eens van een andere kant beleefd

Voor 2021 zal ik wederom als chauffeur van het wisselbusje met team 129 meegaan.

Daarnaast zal ik net als in 2019 de begeleiding van de fietsers voor mijn rekening nemen.

Ik heb er veel zin in, want net als in 2019 hebben we weer een fantastische en gezellige groep teamleden bij elkaar!!

Marco van Zeijst

Loper
Eerbeek

Ik ben Marco van Zeijst een van de kernteamleden van ons Roparun team.

Samen met Laska wonen wij in het mooie Eerbeek, heerlijk dicht bij de Veluwe. Wekelijks lopen wij onze rondjes door de bosrijke paden op de Veluwe.

Ik loop hard sinds een jaar of 8. Iets wat ik veel eerder had moeten ontdekken. Wekelijks trek ik er een keer of 4 uit om mijn rondes te lopen. Ik kan er zo van genieten om alleen door het bos hard te lopen. Van korte afstanden tot aan een marathon. Mijn mooiste hardloopervaring is toch wel de marathon van New York die ik samen met Laska gelopen hebt in 2018. Momenteel is het niet denkbaar maar miljoenen mensen stonden er langs de route. De foto zegt alles.

In 2019 zijn we begonnen met ons team om mee te doen aan de Roparun. Een onvergetelijke maar zware uitdaging is dit geweest. Ikzelf heb deze editie meegelopen.

Na deze editie bestond er geen enkele twijfel of we de volgend eeditie weer mee zouden willen doen.

Wij willen ons graag inzetten om de Stichting Roparun te helpen met het binnenhalen van gelden zodat zij dit kunnen toekennen aan instellingen, projecten of een goed doel welke allemaal iets kunnen betekenen voor patiënten met kanker of hun dierbaren.

In mijn naaste familie wordt er ook vol strijd geleverd tegen deze ziekte. Laten we hopen dat iedereen nog een lange tijd kan genieten van zijn leven.

Wij gaan ons dit jaar volledig inzetten voor de Stichting Roparun, de strijd die wij leveren d.m.v. 3 dagen en nachten in estafettevorm hardlopen vanuit Parijs of Bremen is niks vergeleken met de vele mensen die dagelijks moeten leven met deze ziekte. Zo hopen wij met onze kleine prestatie een mooi bedrag op te halen.

Iedereen kan ons steunen. Dankbaar zijn wij voor jullie support.

 

Leo Meelenhorst

*18-6-21*

Mijn naam is Leo Meelenhorst, 56 jaar en wonende in Hattem samen met mijn vrouw Henrike en 2 kinderen Emiel en Nils.

Ik heb altijd naast mijn werk bij de gemeente Hattem een eigen massage/behandelpraktijk gehad en kan beiden op het moment niet uitvoeren omdat ik ook getroffen ben door de ziekte kanker.

Ik had al veel familieleden, vrienden, en kennissen aan deze ziekte verloren, en ben nu ook zelf patiënt met slokdarmkanker en uitzaaiingen.

Dit weerhoudt mij er echter niet van om mij toch in te zetten voor de Roparun 2021 zolang de ziekte het toelaat en hopelijk is dit tot ver na de run.

Lopen was een hobby van mij geworden, nadat ik jaren heb gefietst en als trainer/ploegleider actief ben geweest.

Ik had al verschillende mensen begeleid naar de Alp du 6 toe en vind in deze team estafette van de Roparun een mooie nieuwe uitdaging.

Doordat 2020 niet doorging en nu ik zelf deze ziekte heb, ga ik als teamlid mee met Ik loop Hard omdat ik nog niet kan zeggen wat ik allemaal kan doen tijdens de editie. Natuurlijk hoop ik als masseur mee te gaan maar de tijd zal het leren wat ik wel en niet kan.

MIJN DOEL IS DAT  IK SAMEN MET TEAM 129 OVER DE FINISH KAN GAAN TIJDENS DE 2021 EDITIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helaas heeft Leo zijn strijd tegen kanker verloren. Hij is op 18 juni 2021 overleden. Wij nemen hem in onze gedachten mee over de finish op 3 oktober in Landgraaf.